shapka_top.png

 

 

Франкфурт на Майні-Київ

Транспортне сполучення між Німеччиною і Україною обмежена тільки авіа рейсами, а також поїздками на автобусах, так як залізна дорого не передбачає прямої поїздки туди. І якщо Вам необхідний маршрут Франкфурт на Майні-Київ, то самим бюджетним варіантом стане саме поїздка на автобусі, так як його ціна на порядок нижче, ніж рейс літаком.

Франкфурт на Майні-КиївАле не дивлячись на таку перевагу автобусної поїздки з Франкфурта на Майні до Києва, є і один недолік, який полягає в досить довгому часі поїздки. Такий маршрут може зайняти близько доби, але Вам слід враховувати, що весь час Ви будете перебувати в комфортабельному автобусі з усіма необхідними послугами. Тому наша пропозиція по поїздці з Києва до Франкфурта на Майні або навпаки, є досить популярним варіантом.

Маршрут Франкфурт на Майні-Київ включає цілий ряд зупинок в Німеччині, що буде відмінною пропозицією для туристів, які б хотіли подивитися на країну хоча б в дорозі. Але ця можливість буде не доступна Вам при польоті літаком.

А для того, щоб купити квитки на поїздку з Франкфурта на Майні до Києва, Вам потрібно лише знайти місцеві автобусні каси, які співпрацюють з нашою компанією. Інформація про їх місцезнаходження і всі деталі покупки Ви можете побачити на нашому сайті. Там же ми надаємо Вам і інформацію про можливість повернення квитків, якщо в цьому є необхідність через зміни планів.

Якщо ж у Вас виникли будь-які питання щодо замовлення автобусної поїздки від Франкфурта на Майні до Києва, то Ви можете уточнити їх у наших співробітників, які з радістю дадуть відповідь на них і допоможуть Вам з їх оформленням.